Ouders gezocht

Ben jij die pa of ma die basketball helemaal te gek vindt en zou je graag willen helpen maar je weet niet hoe? Wij komen graag met jou in contact! Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact op.

Bestuursleden gezocht

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar een voorzitter, secretaris en algemeen bestuurslid.
Heb je interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oaters @ Actie

Actie nieuws:

Op dit moment lopen er geen acties.
Voor al uw vragen over sponsoring: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oaters Agenda

Geen evenementen
BvOaters Om het nieuwe jaar in te luiden, willen we alle leden (vanaf 16 jaar) uitnodigen voor een nieuwjaarsborrel op zonda… https://t.co/avothioLdW
BvOaters De trainingen zijn weer los en de wedstrijden gaan zaterdag weer van start. Let's play ball!🏀 https://t.co/bcBlL2Na5p
BvOaters Allen een gelukkig, gezond en sportief 2018 toegewenst! 🏀 https://t.co/45p2fHYAAl
BvOaters Trainingstijdens staan op Facebook en binnenkort ook op de website. Trainingen starten 4 september.
BvOaters UPCOMING: Oaters MIXTOERNOOI as. ma 20 februari 18.45: peanuts, u12, u14-1, u14-2 u16 20.30: u18, Dames 1, Dames 2, Heren 1 en de recreanten

Login Sitebeheer

Wedstrijden:

ICG Kaunas: geen prijs, wel een topweek

 

Van 4 tot 9 juli is onze vereniging vertegenwoordigd geweest op de International Children's Games in Kaunas, Litouwen. Namens Oaters waren Daemon, Niek, Matts, Niels en Marc (coach) aanwezig in het 3x3 toernooi. Zij maakten deel uit van een delegatie van totaal 11 sporters en 4 begeleiders voor de onderdelen Basketball, Beachvolleybal en zwemmen.

Dinsdag kwamen ze aan in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen en de zondag daarop zijn ze weer veilig thuisgekomen.

De Friese delegatie viel op door in de openingsceremonie sowieso in oranje, maar ook met Friese klompen te verschijnen.

 

De drie poule wedstrijden werden verloren en twee wedstrijden om de verdere plaatsbepaling helaas ook. Volgens coach Marc der Weduwen was de tegenstand te groot doordat andere teams wat oudere speler hadden met bovendien ook aanzienlijk meer trainingsuren. Alle sporters uit De Fryske Marren konden elkaars wedstrijden zien en aanmoedigen.

 

Alle sporters en begeleiding hebben in ieder geval een fantastische week beleefd en sporters uit andere landen leren kennen. Het is gebruikelijk dat sporters onderling veel attributen ruilen, dus daar kwamen de klompen weer van pas. Al met al een superervaring; ook volgend jaar zal Oaters proberen een afvaardiging te laten deelnemen.  

 

Foto's

 

Www:  http://icg2017.kaunas.lt/

 

FB: https://www.facebook.com/groups/ICG2017teamdefryskemarren

 

IMG 2653

 

Oaters Sociale Media