Ouders gezocht

Ben jij die pa of ma die basketball helemaal te gek vindt en zou je graag willen helpen maar je weet niet hoe? Wij komen graag met jou in contact! Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact op.

Bestuursleden gezocht

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar een voorzitter, secretaris en algemeen bestuurslid.
Heb je interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oaters @ Actie

Actie nieuws:

Op dit moment lopen er geen acties.
Voor al uw vragen over sponsoring: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oaters Agenda

Geen evenementen
BvOaters Om het nieuwe jaar in te luiden, willen we alle leden (vanaf 16 jaar) uitnodigen voor een nieuwjaarsborrel op zonda… https://t.co/avothioLdW
BvOaters De trainingen zijn weer los en de wedstrijden gaan zaterdag weer van start. Let's play ball!🏀 https://t.co/bcBlL2Na5p
BvOaters Allen een gelukkig, gezond en sportief 2018 toegewenst! 🏀 https://t.co/45p2fHYAAl
BvOaters Trainingstijdens staan op Facebook en binnenkort ook op de website. Trainingen starten 4 september.
BvOaters UPCOMING: Oaters MIXTOERNOOI as. ma 20 februari 18.45: peanuts, u12, u14-1, u14-2 u16 20.30: u18, Dames 1, Dames 2, Heren 1 en de recreanten

Login Sitebeheer

Commissies

 

Wedstrijdsecretariaat  
Mevr. N. (Nynke) Brouwer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. K. (Karin) Brouwer  
   
Technische Commissie  
Dhr. M. (Menno) Sluiter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. M. (Maarten) Rommelse  
   
Scheidsrechters Commissie  
Mevr. M. (Martha) Bosma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
Materialen Commissie  
Dhr. A. (Age) ten Brink Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
Ledenadministratie  
Mevr. A. (Ans) Brouwer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Zuiderveldstraat 44  
8501 KD Joure  
   
Sponsor Commissie  
Mevr. P. (Petra) Brouwer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. G. (Gea) Brouwer  
Dhr. J. (Jorrit) de Vries  
   
Feest Commissie  
Mevr. N. (Nynke) Brouwer Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mevr. K. (Karin) Brouwer  
Dhr. R. (Renz) van der Wal  
Dhr. G. (Gerrit) Mink  
   
   
Media Commissie  
VACANT Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
   
Kleding Commissie  
Mevr. M. (Marleen) Veenstra  

Oaters Sociale Media