Ouders gezocht

Ben jij die pa of ma die basketball helemaal te gek vindt en zou je graag willen helpen maar je weet niet hoe? Wij komen graag met jou in contact! Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact op.

Bestuursleden gezocht

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar een voorzitter, secretaris en algemeen bestuurslid.
Heb je interesse? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oaters @ Actie

Actie nieuws:

Op dit moment lopen er geen acties.
Voor al uw vragen over sponsoring: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oaters Agenda

Geen evenementen
BvOaters Om het nieuwe jaar in te luiden, willen we alle leden (vanaf 16 jaar) uitnodigen voor een nieuwjaarsborrel op zonda… https://t.co/avothioLdW
BvOaters De trainingen zijn weer los en de wedstrijden gaan zaterdag weer van start. Let's play ball!🏀 https://t.co/bcBlL2Na5p
BvOaters Allen een gelukkig, gezond en sportief 2018 toegewenst! 🏀 https://t.co/45p2fHYAAl
BvOaters Trainingstijdens staan op Facebook en binnenkort ook op de website. Trainingen starten 4 september.
BvOaters UPCOMING: Oaters MIXTOERNOOI as. ma 20 februari 18.45: peanuts, u12, u14-1, u14-2 u16 20.30: u18, Dames 1, Dames 2, Heren 1 en de recreanten

Slecht weer: wat nu?


Sneeuw? Storm? Moet je op pad voor basketball?


De NBB verwijst naar deze procedure die geldt bij slechte weersomstandigheden:

a. Laat de tegenstander weten dat uw ploeg niet komt, op het moment dat duidelijk is dat de omstandigheden dit niet toelaten, zodat zij niet tevergeefs naar de sporthal afreizen.

b. In geval van door de afdeling aangeschreven scheidsrechters: stel hen óók tijdig op de hoogte, zodat ook zij niet voor niets naar de sporthal afreizen.Wanneer U de scheidsrechters niet kunt bereiken: stel dan hun club op de hoogte (de code van de club staat achter de naam van een scheidsrechter in het programma).

c. Beide verenigingsbesturen lichten direct via e-mail (dus niet telefonisch) het afdelingsbureau in welke ploeg niet zal gaan spelen en geven de reden op.

d. Er moet gewoon een scoreformulier opgestuurd, net als in de situatie dat de wedstrijd gewoon is gespeeld.

Achteraf wordt dan op basis van de beschikbare informatie beslist of er inderdaad sprake is geweest van overmacht, en over de consequenties van het niet doorgaan van de wedstrijd.

Zie ook het gesteld in paragraaf 1.6 van het competitieboek op de website van de NBB:

https://www.basketball.nl/media/algemeen/officielemededellingen/Competitieboek2016-2017-1.pdf

 

Oaters Sociale Media